Alles wat je nodig hebt voor DIY gelnagels thuis

Zie je vaak die schitterende gelnagels bij anderen en denk je, dat wil ik ook? Nou, goed nieuws! Met de Pink Gellac gellak set kun je die salonkwaliteit nu eenvoudig naar je eigen huiskamer halen. Of je nu aan het chillen bent in je pyjama of een filmavondje hebt gepland, met deze set tover je jouw nagels om tot echte blikvangers. De set bevat alles wat je nodig hebt: diverse kleuren gellak, een base- en topcoat en natuurlijk een LED-lamp om alles mooi uit te harden.

Maar waar begin je? Het lijkt misschien een hele investering, maar als je bedenkt hoe vaak je naar de salon gaat en wat je daar per keer kwijt bent, dan is zo’n startset van Pink Gellac eigenlijk hartstikke voordelig. Bovendien zijn er vaak mooie kortingen te vinden. Zo scoor je soms wel tot 58% korting op een set, en bij bestellingen boven de €40 wordt deze ook nog eens gratis verzonden. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Stap voor stap naar perfecte gelnagels

Oké, je hebt de Pink Gellac gellak set binnen. En nu? Geen zorgen, het aanbrengen van gellak is makkelijker dan het lijkt. Begin met het voorbereiden van je nagels: vijl ze in vorm, duw je nagelriemen terug en maak het oppervlak van je nagel schoon en vetvrij. Dan breng je de basecoat aan en laat deze uitharden onder de LED-lamp. Nu komt het leuke deel: kies een van de prachtige kleuren uit jouw set en lakteer die nagels!

Zorg dat je de kleur in dunne laagjes aanbrengt en laat elk laagje uitharden onder de lamp. Dit zorgt ervoor dat je straks een stevige manicure hebt die tot wel 14 dagen blijft zitten. Als laatste breng je de topcoat aan voor een mooie glans en extra bescherming. En voilà, met wat oefening heb jij straks nagels die eruitzien alsof ze rechtstreeks uit de salon komen.

Tips om langer van je gelnagels te genieten

Met pink gellac beloven ze dat je tot 14 dagen kunt genieten van perfecte gelnagels. Maar hoe zorg je ervoor dat ze echt zo lang mooi blijven? Er zijn een paar simpele tips die ervoor kunnen zorgen dat jouw manicure er langer fris uitziet. Ten eerste, vermijd contact met agressieve stoffen zoals schoonmaakmiddelen zonder handschoenen te dragen. Deze kunnen de topcoat aantasten.

Verder is het belangrijk om niet aan de randjes van je gelakte nagels te pulken of te bijten. Als er toch een chipje ontstaat, kun je dit bijwerken met een dun laagje van dezelfde kleur en weer afsluiten met de topcoat. Ook is het slim om regelmatig olie aan te brengen op je nagelriemen om ze zacht en soepel te houden – dat staat niet alleen mooi, maar is ook goed voor de gezondheid van je nagels.

Veelgemaakte fouten en hoe je deze kunt vermijden

Bij het zetten van gelnagels thuis kan er weleens iets misgaan. Een veelgemaakte fout is bijvoorbeeld het aanbrengen van te dikke lagen gellak. Dit kan zorgen voor golven in de lak of zelfs voor afbladderen na een paar dagen. Het geheim? Dunne laagjes! Nog een tip: zorg dat de gellak niet op je nagelriemen komt, want dit kan ervoor zorgen dat de lak sneller loslaat.

Een andere valkuil is het overslaan van de voorbereiding van de nagel. Dit stapje lijkt misschien niet belangrijk, maar het zorgt ervoor dat de lak beter hecht en dus langer mooi blijft. En onthoud: geduld is een schone zaak. Haastige spoed is zelden goed, dus neem de tijd voor elke stap en laat alles goed uitharden onder de LED-lamp voor het beste resultaat.

Inspiratie voor creatieve gelnagel designs

Heb jij al een beetje geëxperimenteerd met kleuren en ben je klaar voor iets nieuws? Met meer dan 200 kleuren in het assortiment van Pink Gellac zijn de mogelijkheden eindeloos. Combineer verschillende kleuren voor een ombre-effect of probeer eens wat nail art uit met stickers of stempels.

En als je echt even geen inspiratie meer hebt, neem dan eens een kijkje op hun app of blog vol met tutorials en trends. Of wat dacht je ervan om seizoensgebonden kleuren te gebruiken? Een warme oranje tint in de herfst of juist een frisse pastelkleur in het voorjaar – laat het seizoen jouw inspiratie zijn!

Kortom, met een Pink Gellac gellak set ben jij helemaal klaar om thuis professionele gelnagels te zetten. Volg deze stappen en tips, wees creatief en geniet van prachtige nagels die wekenlang mooi blijven!